Darba apģērbu izvēle. Kur un kā atrast labāko?

Darba apģērbu izvēle.
Pirms iegādājaties Hi-Vis darba apģērbu, vispirms jāzina, ko meklēt.

Darba apģērbu izvēle mūsdienās ir ļoti plaša. Noteikti izvēlieties labas kvalitātes opciju, kurai ir šādas īpašības:

• Izturīgs

Visticamāk, ka katru dienu darbā valkāsit savu hi-vis darba apģērbu, tāpēc ir lietderīgi meklēt izturīgu darba apģērbu. Vēlams, lai tas būtu dubultšūts, lai tas kalpotu vismaz pus gadu. Tam nevajadzētu izbalēt vai plīst, kas ir izplatīta sūdzība par zemas kvalitātes produktiem.

• Mazgājams

Lai gan nekad nevajadzētu izmantot balinātājus vai skarbus mazgāšanas līdzekļus materiālam, jo ​​īpaši darba apģērba atstarojošajām svītrām, tam jābūt mazgājamam veļas mašīnā.

• Atstarošanās spēja

Augstas redzamības darba apģērbam ir atstarojoši paneļi, kuriem jābūt efektīviem ne tikai naktī, bet arī dienā. Šiem paneļiem vai svītrām jābūt arī 360 grādu redzamībai. Piemēram, ja jums ir atstarojoša veste un jūs to novietojat uz līdzenas virsmas, jums joprojām vajadzētu redzēt aptuveni 40% atstarojošo elementu abās pusēs.

• Ērts

Tāpat kā jebkuram apģērbam, ko valkājat, arī jūsu hi-vis darba apģērbam jābūt ērtam. Dažas preces var būt tikai vienā izmērā, taču jābūt siksnām apģērba pielāgošanai.

• Ekstras

Kabatas ir lielisks apģērba papildinājums. Lielākajai daļai darbinieku šķiet, ka kabatas ir parocīgas, ja viņiem ātri jāsaglabā lietas.

• Reputācija

Iegādājieties no zināma veikala ar labu reputāciju. Izlasiet, ko saka klienti, jo īpaši par produktu kvalitāti un atgriešanas politiku, ja kādreiz kāda iemesla dēļ jums ir jāatgriež produkts.
Meklējot kvalitatīvu hi-vis darba apģērbu, esat nonācis īstajā vietā. “SILTEKS” ir viens no vadošajiem darba apģērbu un idividuālo aizsardzības līdzekļu izplatītājiem Latvijā. Mūs vieno profesionāļu komanda un augsta apkalpošanas kvalitāte.

Darba apģērbu

Nākamā sadaļa palīdzēs jums noteikt, kāda veida hi-vis darba apģērbs jums ir nepieciešams.

ĻOTI REDZAMĪBU APĢĒRBU VEIDI: JAKAS UN VESTES

Viens no populārākajiem augstas redzamības darba apģērba veidiem ir jaka. Tas aptver vairāk ādas virsmas, vienlaikus nodrošinot tādas pašas priekšrocības kā citi hi-vis darba apģērbi. Dažām opcijām ir iešūtas kabatas, lai jūs varētu ievietot tajās mobilo tālruni vai citus mazus priekšmetus. Veste ir laba alternatīva, ja jūtaties ērtāk strādājot ar nenosegtām, brīvām rokām.

KREKLI UN BIKSES

Labas redzamības T-krekli ir ērti, vienlaikus sniedzot drošības sajūtu darbā. Jūs varat ielikt kreklu biksēs  vai šortos kā parasti. Savienojiet kreklu ar labi redzamām biksēm ar atstarojošu lenti, lai uzlabotu redzamību.

KO MEKLĒT AUGSTI REDZAMĀ DROŠĪBAS APĢĒRBOS

Hi-Visibility darba apģērbi ir dažādu stilu un izmēru. Populārākā izvēle ir jaka vai veste, ko varat valkāt virs krekliem ar garām piedurknēm, lai nodrošinātu pastiprinātu roku aizsardzību.
Vienmēr meklējiet oficiālo Eiropas savienības standartu sertifikātu visiem labi redzamiem apģērba izstrādājumiem pirms to iegādes (bieži vien tas ir iekļauts kaut kur produkta aprakstā). Tas nozīmē, ka neatkarīga testēšanas iestāde apstiprināja vienumu saskaņā ar noteiktu kritēriju kopumu. Testi parasti koncentrējas uz nodilumu, uzliesmojamību, izturību pret šķidrām ķīmiskām vielām, kā arī mazgāšanu/lietojamību.

KĀDAS IR DAŽĀDĀS DROŠĪBAS APĢĒRBU KLASES?

Aplūkojot dažādu klašu darba apģērbu, jums vispirms ir jādomā par savu darbību vai darba vidi, valkājot to. Šeit ir norādītas trīs klases un to izmantošana:

I klase: Labas redzamības apģērbi ir paredzēti lietošanai cilvēkiem, kuri strādā uz koplietošanas ceļiem un vietās, kur tuvumā var kustēties satiksme (maksimālais redzamības attālums ir mazāks par 100 m).
II klase: Hi-Vis apģērbs ir paredzēts īpaši rūpnieciskām darba vietām
III klase: arī rūpniecībā strādājošajiem, III klase piedāvā jaudīgāku aizsardzības līmeni pret ķīmiskām vielām un ekstremālām temperatūrām, ja tās tiek valkātas ilgstoši.

Par darba apģērbu un tā īpašībām vaicājiet mums jebkurā laikā veikals@silteks.lv, zvaniet darbdienās 08:00 – 16:00 uz numuru 27009908 vai atbrauciet ciemos, Brīvības gatve 295, Rīga un mēs Jums palīdzēsim atrast labāko risinājumu katrai situācijai.

Pasūti vai ienāc veikalā un izvēlies sev piemērotāko.

Produktu katalogs

Tava ziņa tika veiksmīgi piegādāta!

Izmaiņas saglabātas!

Lietotājs jau eksistē!

Maksājums neveiksmīgs!

Paroles atjaunošanas links ir nosūtīts uz jūsu e-pasta adresi!

Mums rūp Tavu datu privātums
Lai padarītu lapas apmeklējumu Tev patīkamāku, izmantojam sīkdatnes. Sīkdatnes Tev ļauj droši piekļūt lapai, bet mums analizēt lapu apmeklējumus, kā arī rādīt tieši Tev pielāgotu lapu saturu. Nospied “Piekrītu”, ja piekrīti sīkdatņu and citu identifikātoru lietošanai.